Ingrășământ organic fabricat în România

Plante sănătoase și viguroase, soluri fertile, randament sporit și recolte bogate.

Vă ajutăm să obțineți rezultatele pe care le doriți în câmpul, grădina, livada, ferma dumneavoastră cu îngrășământul bio ORGANOFERT, conceput pentru recolte generoase.

CERE OFERTĂ

Îngrășământ organic certificat BIO

Recoltezi produse de calitate, crești productivitatea și profitul cu o recoltă certificată BIO.

Obții recolte certificate BIO, scazi costurile și primești subvenții mai mari cu îngrășământul organic de la Organofert

Organofert este un îngrășământ certificat bio, prin urmare recolta obținută poate fi certificată BIO dacă îndeplinește și celelalte condiții solicitate pentru certificare. O recoltă bio se comercializează cu un pret semnificativ mai mare.

CONTACTEAZĂ-NE
ingrasamant organic organofert sac

Cere consultanță gratuita

Profesioniștii noștri îți vor oferi cele mai bune sfaturi privind administrarea și depozitarea îngrășământului organic natural Organofert

CONTACTEAZĂ-NE
ingrasamant organic granule organofert

Caracteristicile îngrășământului organic Organofert

CERE OFERTĂ

Prezentare

ORGANOFERT este un îngrăşământ ecologic complex de o înaltă eficienţă – 100 % natural, microbiologic pur (steril) cu aciditatea corectată, fără impurităţi şi conservanţi de origine naturală sau chimică.

Îngrăşământul ecologic acreditat de ECOCERT, este fabricat în România după o tehnologie inovativă brevetată la OSIM, prin metoda tratării, prelucrării şi neutralizării într-o instalaţie specială a dejecţiilor de păsări crescute pe aşternut.

În procesul de fabricaţie sunt folosite materii prime pure, sută la sută naturale – dejecţii de păsări în amestec cu aşternut de origine organică (paie, rumeguş, turbă separat sau în combinaţie).

ingrasaminte naturale
compozitie organofert

Compoziția ORGANOFERT

Îngrăşământul conţine toată gama de substanţe nutritive în proporţie biologică echilibrată: macro şi microelemente (uşor biodegradabile şi dizolvabile în apă), substanţe biologice active complet necesare creşterii intense a plantelor şi capabile să mărească fertilitatea solului.

Îngrăşământul are în compoziţia sa un amestec natural de enzime proteice ce asigură absorbţia azotului din atmosfera (unde acesta este în proporţie de 78 %) prin stimularea activităţii anumitor bacterii de sol. În îngrăşământ lipsesc bacteriile patogene şi seminţele încolţite de buruieni, sunt reduse la minimum concentraţiile elementelor periculoase (cu mult faţă de valorile admise) şi aciditatea (pH: 6.8 – 7.2, neutru) ceea ce îl face practic inofensiv în ceea ce priveşte calitatea mediului şi solului dupa folosire, neavând efecte adverse.

Domenii de utilizare

Organofert este un îngrășământ organic ecologic universal pentru:

 • Toate tipurile de cereale (foarte eficient pentru porumb, grâu, orz, etc)
 • Plante tehnice, în special sfeclă de zahăr, rapiţă, floarea soarelui

 • Creşterea răsadului
 • Legumicultură – inclusiv sere şi solarii. Pentru cultura cartofilor actionează şi ca insecticid natural împotriva Gândacului de Colorado

 • Viticultură
 • Pomicultură, căpşuni
 • Grădinărit, gazon, precum şi cultivarea şi restabilirea vieţii florilor, etc
ingrasamant organic organofert
domenii organofert

Mod de administrare

În funcţie de tipul de sol şi cultura de plante, vă stăm la dispoziţie pentru cantitatea necesară pe hectar.

ORGANOFERT se introduce toamna sau primăvara sub arătura principala sau sub disc (la însămânţare) şi în perioada de vegetaţie a plantelor. Efectul maxim se obţine la introducerea îngrăşământului direct în cuib sau în brazdă în zona sistemului reticular. Îngrăşământul aplicat trebuie să fie încorporat în sol.

Avantaje

Datorită conţinutului complex de elemente nutritive, gradul de eficacitate al îngrăşământului ecologic ORGANOFERT utilizat în procesul de fertilizare este mult mai ridicat decât în cazul folosirii îngrăşămintelor tradiţionale.

Plantele asimilează cantitatea de elemente nutritive, treptat şi în cantităţi necesare fazei de dezvoltare. Asigurarea armonioasă a elementelor nutritive sporeşte eficacitatea fertilizării, rezultând astfel o producţie mai bogată din punct de vedere cantitativ şi calitativ, aplicând cantităţi mai mici de îngrăşăminte. Acest lucru va determina micşorarea costului fertilizării, dar şi ocrotirea mediului înconjurător.

Folosirea ORGANOFERT asigură următoarele avantaje:

 • Formarea continuă a humusului, creşterea şi menţinerea îndelungată a fertilităţii solului şi a stării bune de sănătate a vegetaţiei
 • Creşterea gradului de reţinere a apei în sol

 • Stimularea activităţii microorganismelor, florei şi faunei utile

 • Obţinerea de produse vegetale sănătoase cu o valoare nutritivă superioară, integrate în biosferă, capabile să transmită şi să promoveze sănătatea consumatorilor; hrana plantelor este naturală, completă, sănătoasă, biodegradabilă şi nu depăşeşte nevoile acestora

 • Creşterea rezistenţei produselor vegetale la alterare în depozite, ceea ce determină pierderi mult mai mici în perioadele de depozitare

 • Micşorarea costurilor de fertilizare şi excluderea contaminării mediului înconjurător cu substanţe nutritive chimice periculoase (nitraţi, fosfaţi) şi metale grele, precum şi folosirea de substanţe minerale produse pe cale industrială

 • Înlocuirea aproape în totalitate a îngrăşămintelor chimice

 • Protejarea resurselor de apă şi a vieţii acvatice

ingrasamant natural biologic

TESTIMONIALE

Am colaborat foarte bine cu ORGANIC FERTILPLANT, ingrasamantul este de calitate si cultura de cereale s-a dezvoltat excelent, chiar si in conditii de seceta. Plantele s-au dezvoltat in parametri normali, ingrasamantul pastrand umiditatea in sol. Suntem multumiti ca putem folosi un ingrasamant ecologic de calitate produs in Romania.

Suntem o familie de tineri fermieri si am obtinut fonduri europene pentru infiintarea unei culturi de fructe de padure, rosii si castraveti. Am folosit pentru prima data ingrasamantul bio ORGANOFERT si suntem foarte multumiti de rezultate. Clientii nostri sunt incantati de produsele noastre, solul este din ce in ce mai fertil. Am reusit sa obtinem si un pret mai bun, datorita incercarilor companiei de a sprijini tinerii fermieri si producatorii romani.

IRINA SIRBU, IRAL BIO ROM S.R.L.

Cultivam vita de vie din care producem vinuri bio de calitate, comercializate in toata tara si apreciate de clientii nostri, pentru gustul lor rafinat. Vita de vie o fertilizam cu ORGANOFERT si suntem pe deplin multumiti de calitatea si randamentul recoltei, iar solul beneficiaza de o imbunatatire continua a humusului.

Crama Fancu, producator vinuri Bob cu Bob, Patrician

Completeaza formularul de mai jos si iti raspundem in cel mai scurt timp cu cea mai buna oferta.