DESPRE NOI

ORGANIC FERTILPLANT

Compania ORGANIC FERTILPLANT a fost înfiinţată în anul 2011, având ca obiectiv principal producerea îngrăşămintelor organice de înaltă calitate.

Singura fabrică producătoare de îngrăşăminte organice, ecologice din România

În prezent ORGANIC FERTILPLANT este singura fabrică producătoare de îngrăşăminte organice, ecologice din România. Compania activează în conformitate cu cadrul normativ din România şi cu Regulamentele Uniunii Europene Nr. 834/ 2007 şi 889/2008, specifice agriculturii ecologice şi este acreditată de către organismul de certificare pentru dezvoltare durabilă ECOCERT.

Îngrăşământul organic produs de companie se numeşte ORGANOFERT şi poate fi utilizat atât în agricultura ecologică cât şi în agricultura convenţională.

ingrasamant natural biologic
ingrasamant organic natural
  • Creşterea fertilităţii solului
  • Eficientizarea randamentului recoltei
  • Îmbogăţirea microbiologiei solului
  • Protejarea mediul înconjurător

Pe parcursul anilor, fabrica a suferit o serie de retehnologizări şi automatizări pentru a îmbunătăţi capacitatea de producţie. De asemenea, s-au efectuat diverse cercetări ce au contribuit la creşterea calităţii îngrăşământului.

Compania ORGANIC FERTILPLANT promovează cu responsabilitate inovaţia, calitatea şi eficienţa în agricultură. Managementului companiei propune soluţii viabile clientului, fiind flexibil şi receptiv la nevoile acestuia. Credem în parteneriate serioase încheiate pe termen lung.